Is het uitwisselen van medische gegevens via cMessenger veilig?

Ja, het uitwisselen van medische gegevens via de chat is veilig.

Videoverificatie

Iedereen die deelneemt aan een chat moet door minstens twee andere zorgverleners geverifieerd zijn. Zo weet je zeker dat de persoon waarmee je een chat start zich niet voordoet als iemand anders.

Hoe werkt videoverificatie?

Veilige opslag

De chats en alle bestanden die u uitwisselt worden binnen de EU-zone opgeslagen bij Caresharing. Wij hebben jarenlange ervaring met het veilig beheren van medische gegevens en zijn gecertificeerd voor ISO27001 en NEN7501, de belangrijkste standaarden voor informatiebeveiliging in de zorg.