Hoe voeg ik een nieuwe patiënt toe aan cBoards?

Nieuwe patiënt toevoegen

Open cBoards en klik op de '+'.

Nieuwe patiënt toevoegen

Als de patiënt nog niet eerder is toegevoegd aan het KIS van Caresharing klikt u op '+ Voeg nieuwe patiënt toe'.

Als de patiënt al wel eerder is toegevoegd aan het KIS van Caresharing volgt u stap 1 in de handleiding 'Hoe start ik een board?'

BSN en overige gegevens toevoegen

1. Kies de praktijk waar de cliënt moet worden toegevoegd.
  2. Vul het BSN-nummer in en toets Enter. Er wordt nu gecontroleerd of de patiënt al bestaat in Caresharing.

1. Als de patiënt nog niet eerder is toegevoegd vult u de overige gegevens in.
  2. Klik op 'Bewaar'.

U kunt vervolgens een board selecteren. Kijk bij de andere artikelen voor een beschrijving van aanwezige boards en voor aanvullende handleidingen.