Hoe zie ik een overzicht van alle boards en chats?

In deze handleiding ziet u hoe u het overzicht opent en leest u wat daarin te zien is. Gebruikers waarbij Caresharing Collab niet actief is kunnen de eerste stap overslaan.

Hoofmenu openen

Let op: deze stap is alleen relevant als u ook werkt met cKIS. Als u alleen gebruikmaakt van cBoards komt u direct na inloggen in het overzicht met boards terecht.

1. Klik op het hoofdmenu, rechtsboven in het scherm.
  2. Kies voor 'Boards'.

Overzicht boards

U bent nu in het beginscherm van boards. Aan de linkerkant ziet u een lijst met verschillende opties:

1. Hier ziet u alle boards waarin u een deelnemer bent. De boards zijn geordend per patiënt. Bij een patiënt kunnen meerder boards actief zijn. Klik op de naam van een patiënt om aan de rechterkant een groot overzicht van alle boards te tonen. Klik op de naam van een board om het direct te openen.
  2. Hier ziet u alle chats waar u deel vanuit maakt. Deze chats zijn voor communicatie voor zorgverleners onderling, en zijn niet gebonden aan een patiënt. Chats die onderdeel uitmaken van een board verschijnen dus niet in dit overzicht.
  3. Gebruik de zoekfunctie om snel patiënten, boards, chats te vinden. Zoek op patiëntnaam of titel van een chat of board.

Het is ook mogelijk om toegang te krijgen tot board van teamgenoten. Zie: Hoe krijg ik toegang tot boards die zijn geïnitieerd door anderen binnen mijn team?