Hoe bepaal ik welke tabs te zien zijn in een board?

Aan sommige boards kunt u extra tabs toevoegen die passen bij het thema. Zo kunt u aan het board 'Diabetes zelfmanagement' bijvoorbeeld gewicht, medicatie, diabetes educatie etc. toevoegen. Het verschilt per type board welke items beschikbaar zijn. In sommige boards zijn alle elementen standaard toegevoegd

In deze handleiding leest u hoe u zelf items toevoegt aan een board.

Let op: alleen de initiator (degene die het board gestart is) kan elementen toevoegen. Als u bent uitgenodigd voor het board kunt u dit niet doen.

Overzicht nieuw board

Dit is de beginsituatie van een nieuw board. Als voorbeeld gebruiken we 'Diabetes zelfmanagement'

1. Standaard zijn sommige items aanwezig, omdat ze altijd relevant zijn. Hier is dat het glucosedagboek.
  2. Klik op '+' om extra elementen toe te voegen.

Element toevoegen

U ziet nu een overzicht met beschikbare elementen. U bepaalt nu zelf welke elementen u wilt toevoegen. Alle deelnemers aan het board kunnen vervolgens dit item bekijken.
Kies nu bijvoorbeeld 'Diabetes Educatie'.

Herhaal bovenstaande stappen om extra elementen toe te voegen.

Nieuw element bekijken

'Diabetes Educatie' is toegevoegd. Dit element kan interessant zijn voor een patiënt die meer achtergrondinformatie kan gebruiken over diabetes.

Door alle relevante elementen toe te voegen staat de informatie met betrekking tot 'Diabetes Zelfmanagement' duidelijk op een rij, voor zowel de patiënt als zorgverlener.