Hoe kan ik netwerkcontacten voor ouderenzorg toevoegen en bekijken?

Bij ouderenzorg zijn vaak meerdere personen en instanties betrokken bij de patiënt. In Caresharing is het mogelijk om contacten toe te voegen aan de lijst 'Netwerkcontacten', zodat deze eenvoudig zijn terug te vinden. In deze handleiding leest u hoe dit werkt.

Netwerkpersonen openen

Binnen het Ouderenzorg board vind u onder het tabblad 'Algemeen' de subtab 'Netwerkpersonen' aan de rechterkant. Als u hierop kliktwordt de lijst met contacten geopend.

Personen toevoegen

Als u een contactpersoon wilt toevoegen klikt u op de '+ Contactpersoon' knop. Wilt u een zorgverlener toevoegen dan klikt u op de '+ Zorgverlener' knop. Hierna verschijnt een nieuwe regel waarin u de verschillende velden kan invullen.

Gegevens invullen en bewaren

1. Vul de gegevens van het nieuwe contact in.
  2. Klik op 'Opslaan'.