Waar vind ik mijn cBoards notificaties terug?

Al uw cBoards notificaties kunt u op één plek terugvinden, onder het ballon icoontje rechtsboven in uw scherm. Dit is aangeduid in onderstaande screenshot.

U ontvangt een notificatie wanneer er een nieuw bericht is geplaatst in de chat. Wanneer er gegevens worden geregistreerd binnen een board waar u aan deelneemt ontvangt u hier geen aparte notificatie van, dit gebeurt pas op het moment dat de persoon ook een bericht in de chat plaatst.

Ook van systeemnotificaties (de schuingedrukte berichten in de chat) ontvangt u geen melding in het overzicht.

Indien u ook gebruik maakt van ons Keten Informatie Systeem zult u al uw Collab notificaties terug blijven vinden onder het envelop icoontje.