Hoe krijg ik toegang tot boards die zijn geïnitieerd door anderen binnen mijn team?

U heeft binnen cBoards toegang tot boards die zijn geïnitieerd door anderen binnen uw team. U kunt toegang krijgen op twee manieren:

1. Overzicht patiënt

1.pngIn het overzicht van een patiënt, in het onderste gedeelte. Klik op de knop in het board.

2. Zoekbalk

Via het overzicht dat opent als u op het icoon in de zoekbalk klikt. Deze is alleen zichtbaar als er bij uw teamgenoten daadwerkelijk boards beschikbaar zijn waar u toegang toe kunt krijgen.

Zodra u een board van een teamgenoot opent, kunnen alle deelnemers in dat board zien dat u nu toegang heeft.