Hoe nodig ik iemand uit mijn eigen team uit bij een board?

Op sommige momenten is het gewenst dat u personen uit uw team wilt betrekken bij een board dat u zelf heeft aangemaakt. Dat kan eenvoudig in twee stappen.

Overzicht team openen

U klikt op het linker icoon in de groene knop.

Persoon toevoegen

U krijgt nu in een pop up alle teamleden te zien van het team waar u onderdeel van bent. Via de roze 'Voeg toe' knop kunt u personen uit uw team uitnodigen.

Resultaat

Wanneer u dit heeft gedaan past de roze knop zich aan en toont nu een bevestiging dat de persoon is uitgenodigd. Deze bevestiging is ook in de chat te lezen zodat iedereen op de hoogte is dat er een nieuw persoon aan het board is toegevoegd.

Let op: personen die tot dezelfde team behoren kunnen ook uit zichzelf toegang krijgen tot elkaars boards. Dat staat beschreven in deze handleiding.