Hoe zie ik een overzicht van alle boards en chats?

Aan de linkerkant ziet u een lijst met verschillende opties:

1. Hier ziet u alle boards waarin u een deelnemer bent. De boards zijn geordend per patiënt. Bij een patiënt kunnen meerdere boards actief zijn. Klik op de naam van een patiënt om aan de rechterkant een groot overzicht van alle boards te tonen. Klik op de naam van een board om het direct te openen.
  2. Hier ziet u alle chats waar u deel vanuit maakt. Deze chats zijn voor communicatie voor zorgverleners onderling, en zijn niet gebonden aan een patiënt. Chats die onderdeel uitmaken van een board verschijnen dus niet in dit overzicht.