Waar vind ik mijn cBoards notificaties terug?

Al uw cBoards notificaties kunt u op één plek terugvinden, onder het ballon icoontje rechtsboven in uw scherm. Dit is aangeduid in onderstaande screenshot.

Indien u ook gebruik maakt van ons Keten Informatie Systeem zult u al uw Collab notificaties terug blijven vinden onder het envelop icoontje.

U ontvangt een notificatie wanneer er een nieuw bericht is geplaatst in de chat. Wanneer er gegevens worden geregistreerd binnen een board waar u aan deelneemt ontvangt u hier geen aparte notificatie van, dit gebeurt pas op het moment dat de persoon ook een bericht in de chat plaatst.