Een openstaande uitnodiging annuleren

U kunt openstaande uitnodigingen nu bekijken en annuleren. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u een verkeerd e-mailadres heeft gebruikt, of als de uitnodiging niet meer relevant is. Het annuleren van de uitnodiging kan alleen als deze nog niet is geaccepteerd door de deelnemer. Anders dient u de deelnemer te verwijderen (zie boven).

Annuleer de uitnodiging door op het icoontje te klikken en te kiezen voor het prullenbakje.