Hoe is Caresharing Collab opgebouwd?

Patiëntenlijst

De patiëntenlijst geeft een overzicht van alle patiënten die in Caresharing Collab geregistreerd staan.

De patiëntenlijst is altijd te benaderen door op de knop met de streepjes, linksboven in het scherm te klikken en vervolgens te kiezen voor 'Patiënten'.

Voorblad

Wanneer u een patiëntenkaart opent, krijgt u meteen de belangrijkste informatie te zien onder 'In 1 oogopslag'. Daarnaast kunt u verschillende categorieën aanklikken om medische informatie te bekijken.

Medische registratie

1. Door op '+' te klikken begint u een medische registratie. U kunt kiezen voor diverse soorten formulieren. Deze zijn altijd opgezet in samenwerking met uw zorggroep.

2. Het registratieformulier opent hier. U kunt tussendoor andere acties uitvoeren en later terugkomen.

3. Onder de tab met de datum zijn alle registratieformulieren van die dag te zien. Wanneer u registratieformulieren van meerdere dagen heeft geopend zullen er meerdere tabs zichtbaar zijn.

In dit artikel wordt meer uitgelegd over medische registraties.

Integratie

In de patiëntenkaart ziet u onder het medicatie overzicht de OZIS-koppeling en de Vecozo-check.

Een groene vink geeft aan dat de koppeling tot stand is gebracht, een rode vlag laat zien dat dit nog niet het geval is.