Hoe maak ik een (medische) registratie?

In de nieuwe versie van Caresharing staan medische registraties centraal. Binnen iedere module kunt u een aantal relevante registraties selecteren. In principe werken alle medische registraties op dezelfde manier: nadat u de medische registratie heeft geopend, kunt u het formulier op het scherm afwerken. De formulieren zijn gebaseerd op de protocollen van de zorggroep. De vaste tabstructuur van het oude Caresharing verdwijnt hiermee. Door de flexibelere structuur hoeft u niet meer heen en weer te klikken tussen tabs wanneer u complexere registraties uitvoert.

Onderstaande video geeft een uitgebreid overzicht van het maken van een medische registratie. De tekst eronder gaat in op de basis.

Registratie starten

1. Door op '+' te klikken opent u het menu waarin u de beschikbare registraties worden getoond.

2. In het menu klikt op op de registratie die u wilt uitvoeren. In het voorbeeld is dat 'Exacerbatie'.

3. Hoe maak ik een registratie in het verleden?

Formulier invullen

Als de registratie is geopend kunt u de openstaande velden invullen. U kunt snel door het formulier navigeren door op de secties links van het formulier te klikken.

Registraties teruglezen via de kalender

1. Door op het kalendersymbool in het linkermenu te klikken kunt u registraties uit het verleden raadplegen.

2. Klik op de registratie bij de gewenste datum om deze te openen.

Registraties teruglezen via de lijst

U kiest voor het tweede icoontje van links als u een lijst wilt zien van registraties uit het verleden. Vervolgens selecteert u het formulier van uw voorkeur om het te openen.