Welke browser en browserinstellingen kan ik het beste gebruiken?

Voor een goede weergave van Caresharing raden wij Google Chrome of Firefox aan.

Google Chrome en Firefox updaten automatisch, Caresharing ondersteunt alleen de meest recente versie.

Daarnaast is Caresharing toegankelijk met:

• Safari - vanaf versie 8
  • Internet Explorer - vanaf versie 11.0

Oudere versies van Internet Explorer geven weergave problemen.

Hieronder wordt automatisch vermeld van welke browser u gebruik maakt:

Voor het gebruik van uw browser adviseren wij verder het volgende:

• Zorg ervoor dat uw browser up-to-date is. Dit is belangrijk om veilig te kunnen werken en Caresharing goed weer te geven.

• Leeg de cache (geschiedenis) van uw browser wanneer u problemen heeft met de weergave van Caresharing. Hoe u dat doet leest u hier.

• Verwijder de Cookies wanneer dit wordt aangegeven in een error melding (uitleg alle browsers).

• Zet het automatisch opslaan van wachtwoorden uit wanneer u problemen heeft met inloggen (uitleg Google chrome, uitleg Firefoxuitleg Internet Explorer 11, uitleg Safari).