Welke browser en browserinstellingen kan ik het beste gebruiken?

Voor een goede weergave van Caresharing raden wij Google Chrome of Firefox aan.

Google Chrome en Firefox updaten automatisch, Caresharing ondersteunt alleen de meest recente versie.

Daarnaast is Caresharing toegankelijk met:

• Safari - vanaf versie 8
  • Internet Explorer - vanaf versie 11.0

Oudere versies van Internet Explorer geven weergave problemen.

Hieronder wordt automatisch vermeld van welke browser u gebruik maakt:

Voor het gebruik van uw browser adviseren wij verder het volgende:

Julián Posada -