Hoe wijzig ik mijn telefoonnummer voor 2-factor authenticatie?

Instellingen openen

Beweeg uw muis rechtsbovenin het scherm over uw naam en klik vervolgens op 'Instellingen'.

2-factor instellingen openen

Klik op '2-factor instellingen'

Telefoonnummer toevoegen

Klik op 'Voeg telefoonnummer/ mobiele nummer' om een nieuw telefoonnummer toe te voegen. De stappen voor het toevoegen staan beschreven in dit artikel.

Telefoonnummer toevoegen of verwijderen

1. Wanneer u een telefoonnummer voor 2-factor authenticatie wilt toevoegen moet u dit nummer eerst verifiëren, dit kan door op de blauwe knop 'verifiëren' te klikken.

2. Wanneer u klikt op de rode knop met het kruisje erin, verwijdert u het betreffende telefoonnummer. Dit telefoonnummer staat dan niet meer voor 2-factor authenticatie geregistreerd.