Hoe verwijder ik een patiënt?

In deze handleiding staat stap voor stap uitgelegd hoe u een patiënt kunt verwijderen uit Caresharing Collab.

Navigeer naar:

 

1. Patiëntenkaart openen

Open de patiënt die u wilt verwijderen. Klik op de NAW-gegevens knop in de patiëntenkaart.

 

2. Status wijzigen

Klik bij 'Huidige status' op 'Verander'. 

 

3. Patiënt verwijderen

Selecteer 'Verwijder patiënt uit CareSharing'. Bevestig uw keuze door op 'Verander status' te klikken.

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen