Welke systeemeisen adviseert Caresharing voor mijn computer?

De onderstaande tabel geeft de systeemeisen weer die Caresharing adviseert aan gebruikers. Deze eisen zijn verdeeld in twee categorieën:

Minimale eisen: Dit zijn de minimale eisen om veilig en comfortabel in Caresharing te kunnen werken. Als uw systeem niet aan deze voorwaarden voldoet, kan Caresharing in sommige gevallen geen hulp bieden als er problemen optreden, bijvoorbeeld met de weergave van informatie. Daarnaast zijn oudere browsers en besturingssystemen niet goed meer beveiligd, waardoor uw gegevens in Caresharing mogelijk niet voldoende zijn beschermd.

Aanbevolen eisen: Door uw systeem te laten voldoen aan moderne standaarden kunt u beter in Caresharing werken. Dit heeft met name invloed op de snelheid van de applicatie. Wanneer u problemen ondervindt met de snelheid van Caresharing adviseren wij u uw systeem in te richten volgens deze aanbevolen eisen.

Minimale eisen Aanbevolen eisen
Besturingssysteem Windows: Vista Service pack 2
Mac: OSx versie 10.9
Windows: 7 of hoger
Mac: OSx 10.10 of hoger
Werkgeheugen 2 GB 4 GB of meer
Schermresolutie 1024 x 768 1280 x 1024 of hoger
Internetverbinding Breedband, downloadsnelheid 10 MB en uploadsnelheid 2 MB  Breedband, downloadsnelheid 20 MB en uploadsnelheid 3 MB
Browser Google Chrome
Firefox
Internet Explorer 9
Microsoft Edge
Safari 7
Google Chrome
Firefox
Internet Explorer 11 of hoger
Microsoft Edge
Safari 8

Test uw internetsnelheid

Via deze link kunt u de snelheid van uw internetverbinding testen.