Hoe verander ik de programmatische zorgstatus van een patiënt?

Deze handleiding beschrijft hoe u de programmatische zorgstatus van een patiënt wijzigt.

Formulier openen

Zorg ervoor dat u de patiëntenkaart geopend heeft.

1. Klik op '+' om de lijst met beschikbare registratieformulieren te openen.
  2. Selecteer 'Module info ... ', met de bijbehorende module die u wilt toevoegen.

'Reden geen programmatische zorg': opties weergeven

In dit formulier vindt u het item 'Reden geen programmatische zorg'. Klik op het selectievak om de opties te zien.

Reden invoeren

1. Selecteer een optie.
  2. Klik op 'Opslaan'.

Patiënt terug in de programmatische zorg zetten

Om de patiënt weer actief te maken in de programmatische zorg:

1. Kies de optie 'hef reden op'
  2. Klik op 'Opslaan'