Hoe plan ik een afspraak?

Deze handleiding beschrijft de manieren waarop u een afspraak kunt inplannen. U kunt op twee manieren een afspraak inplannen, aan het einde van een protocol of via de kalender.

Afspraak inplannen aan einde protocol

Aan het einde van een protocol kun u een datum inplannen door op de kalender onder 'Volgende afspraak' te klikken. Er opent een pop-up waarin u de kalender op praktijkniveau ziet. Hier kunt u een datum selecteren. Klik tenslotte op 'Opslaan'.

Afspraak inplannen via kalender

1. Klik op het lichtblauwe menu linksboven.
  2. Klik op 'Kalender'.

Beweeg de muis aan de bovenkant van een datumvak en klik op ' + Afspraak'.

1. Zoek de patiënt door de naam of geboortedatum in te typen.
  2. Selecteer de module waarvoor de afspraak gemaakt wordt.
  3. Klik op 'Voeg toe'.