Hoe geef ik aan dat ik fundusbeoordelingen heb bekeken?

Let op: deze handleiding is alleen geldig voor huisartspraktijken binnen zorggroepen waarbij de fundusmodule in Caresharing Collab actief is.

In deze handleiding leest u hoe u ziet voor welke patiënten een nieuwe fundusbeoordeling beschikbaar is, en hoe u kunt bijhouden dat u deze heeft gezien.

Werklijst openen

1. Klik op het menu linksboven.
  2. Kies onder 'Werklijsten' voor 'Afwijkende fundus beoordeling'.

Uitslag bekijken en afvinken

1. Bekijk de uitslag op 'diabetische retinopathie'
  2. Klik daarna op 'Gelezen'
  3. Klik eventueel op de naam van de patiënt om de patiëntenkaart te openen en meer informatie in te zien.

Bevestigen

Nadat u op de knop 'Gelezen' heeft geklikt, kiest u voor 'Bewaar' om te bevestigen dat u de uitslag heeft gezien. De knop 'Gelezen' verdwijnt nu bij de patiënt. De patiënt verdwijnt na een dag automatisch van deze werklijst.