Hoe geef ik aan dat ik fundusbeoordelingen heb bekeken?

Let op: deze handleiding is alleen geldig voor huisartspraktijken binnen zorggroepen waarbij de fundusmodule in Caresharing Collab actief is.

In deze handleiding leest u hoe u ziet voor welke patiënten een nieuwe fundusbeoordeling beschikbaar is, en hoe u kunt bijhouden dat u deze heeft gezien.

Navigeer naar:

1. Lijst openen

2. Patiënt kiezen

Hierin ziet u de fundusfoto's die de afgelopen tijd gemaakt zijn en die een afwijking hebben, moeilijk te beoordelen zijn of een opmerking hebben.

U kunt de patiënt vervolgens in uw zoekbalk opzoeken om naar de patiëntenkaart te gaan.

3. Uitslag op gelezen zetten in tabblad 'ogen'

Ga naar het tabblad 'ogen' en druk hier op 'Gelezen'