Hoe zet ik notificaties via e-mail aan of uit?

Caresharing stuurt u automatisch een notificatie via e-mail zodra er een patiënt naar u is verwezen of wanneer er een bericht is geplaatst dat direct aan u gericht is. Deze handleiding beschrijft hoe u deze notificaties via e-mail kunt uitzetten. U ontvangt dan geen e-mailnotificaties meer en ziet notificaties uitsluitend in Caresharing zelf.

Instellingen openen

Zorg ervoor dat u bent ingelogd.

1. Beweeg uw muis over uw naam, rechtsboven.
  2. Kies voor 'Instellingen'

Instelling e-mailnotificaties wijzigen

1. Klik op 'Emailnotificatie'.
  2. Vervolgens ziet u een overzicht van alle e-mailadressen die bij ons bekend zijn. U kunt daar de e-mailadressen aanvinken waar u notificaties op wilt ontvangen. Als dit veld staat aangevinkt ontvangt u e-mailnotificaties. Als het staat uitgevinkt ontvangt u deze niet.
  3. Klik op 'Bewaar'.

U kunt deze instelling op elk gewenst moment aan- of uitzetten.