Hoe voeg ik patiënten toe aan Caresharing? (alleen voor gebruikers Medicom)

Voor gebruikers van Medicom kunnen patiëntenlijsten niet automatisch via OZIS worden ingeladen in Caresharing. Deze handleiding beschrijft hoe u zelf uw patiëntenlijst uit Medicom aan Caresharing kunt toevoegen.

Voordat u de stappen van deze handleiding doorloopt dient u eerst te beschikken over de patiëntenlijst uit het HIS. Dit kan met behulp van de Qmodule in Medicom. Indien u hierbij problemen ervaart, raden wij u aan contact op te nemen met Medicom.

Let op: het is belangrijk dat u het exportbestand uit Medicom niet opent met Excel voordat u deze inlaadt in Caresharing. U loopt dan namelijk het risico dat Excel de patiëntenlijst na het openen opslaat in een ander bestandsformaat (csv). Hierdoor blijft het bestand hangen en kan het inlezen in Caresharing niet worden afgerond. 

Navigeer naar:

 

1. Patiëntenlijst openen

Nadat u bent ingelogd in Caresharing klikt u op 'Nieuwe patiënt' in de patiëntenlijst.

 

2. OZIS-update klikken

Klik op 'OZIS update'

 

3. Patiënten selecteren

  1. Selecteer de relevante module.
  2. Klik op 'Upload NAW'. Selecteer hier het bestand dat u uit Medicom heeft verkregen. Er verschijnen nu patiënten. 
  3. Vink de patiënten aan die u aan Caresharing wilt toevoegen. Wij adviseren om maximaal 30 patiënten per keer te selecteren. Als u na het toevoegen terugkeert om de volgende groep van patiënten toe te voegen hoeft u niet opnieuw het bestand toe te voegen. 
  4. Selecteer de verantwoordelijke voor de patiënt en de status.
  5. Klik op 'Bewaar'. 

Permanently deleted user -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 2
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen