Hoe wijzig ik verwijscriteria?

In Caresharing kunt u patiënten verwijzen naar ketenpartners. Bij veel verwijzingen vult u verwijscriteria in. Deze criteria zorgen ervoor dat de ketenpartner de patiënt krijgt doorverwezen onder de juiste voorwaarden. Onder andere de declaraties van de ketenpartner zijn hiervan afhankelijk. Daarom is het belangrijk de verwijscriteria aan te passen indien deze gewijzigd zijn. Deze handleiding beschrijft hoe dit werkt.  

Navigeer naar:

1. Opnieuw verwijzen

schermafbeelding-2018-12-28-om-134811png.jpg

Om de verwijscriteria aan te passen dient u de verwijzing opnieuw uit te voeren.

  1. Klik op '+' 
  2. Zoek de verwijzing waarvan u de criteria wilt aanpassen en kies voor 'Verwijs opnieuw'. (In sommige gevallen staat op deze knop: 'Verwijs naar andere ketenpartner', bijvoorbeeld diëtist).

 

2. Verwijscriteria aanpassen

Schermafbeelding_2020-08-20_om_14.41.04.png

  1. Controleer alle vooringevulde gegevens, zoals de naam/praktijk van de ketenpartner, de toestemming voor inzage in het dossier en het telefoonnummer. Indien gewenst kunt u wijzigingen aanbrengen.
  2. Onder 'Verwijscriteria' kiest u nu de juiste optie.
  3. Als de ketenpartners nog niet volledig op de hoogte is van de gewijzigde criteria, is het aan te raden een bericht toe te voegen. Vergeet niet de ketenpartner aan te vinken zodat hij of zij hiervan een notificatie ontvangt.
  4. Klik tenslotte op 'Bewaar'.

De patiënt verschijnt nu bovenaan in de patiëntlijst van de ketenpartner, met het label 'nieuw'. 

Permanently deleted user -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen