Invullen van de patiëntenpopulatie

Om de rapportages van de praktijk zo volledig mogelijk te maken, kunt u in Caresharing Collab de totale patiëntenpopulatie van uw praktijk aangeven.
Hieronder staat beschreven hoe u dat kunt doen.

Navigeer naar:

1. Kliniek instellingen

Zorg ervoor dat u bent ingelogd in Caresharing Collab.
Wanneer u aan de linkerkant van het scherm op de knop met de streepjes klikt opent er een lijst.
Klik in deze lijst op 'Kliniek instellingen'.

2. Patiëntenpopulatie invullen of aanpassen

In het veld dat nu opent staan de praktijkinstellingen.
De totale patiëntenpopulatie staat bovenaan in het scherm.
Om dit in te vullen of te wijzigen klikt u op het potloodje aan de rechterkant van het getal.
Nu kunt u met uw muis in het vakje met het getal staan en hier de juiste totale patiëntenpopulatie intypen.

3. Wijzigingen opslaan

Om de totale patiëntenpopulatie op te slaan klikt u op 'Save'.