Hoe maak en verwijder ik een fundusafspraak?

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u bij diabetes-patiënten de fundusafspraak kan aanmaken, en indien nodig kan verwijderen.

Fundus protocol openen

Om bij het fundus-iframe te komen, klik:

1. op de '+' knop

2. op het 'Fundus' protocol

Datum selecteren

Nu komt u uit in het fundus protocol. Zorg er voor dat u eerst selecteert wie er verantwoordelijk is voor de oogcontrole. Hierna klikt u op 'Kies datum'.

U kunt nu de datum selecteren voor de nieuwe afspraak. Zorg er voor dat u de juiste locatie heeft geselecteerd. Wanneer u vervolgens de juiste datum heeft geselecteerd kunt u de kalender sluiten, de afspraak is gemaakt.

Afspraak verwijderen

Wanneer u een fundusafspraak wilt verwijderen volgt u dezelfde stappen, in plaats van 'Kies datum' klikt u nu op 'Wijzig afspraak' om de kalender te openen.

De kalender, zoals hierboven zichtbaar, opent zich. Wanneer u de afspraak wilt verwijderen, dient u het vinkje bij het tijdstip van de bestaande afspraak te verwijderen.

Vervolgens krijgt u de pop-up met de vraag of u zeker weet of u de afspraak wilt verwijderen en u klikt op 'Ok'.

De afspraak is nu verwijderd.