Hoe log ik in via mijn HIS of ZorgDomein?

U kunt in Caresharing inloggen via de website home.caresharing.eu. Ook is het mogelijk om via een snelkoppeling vanuit uw HIS of ZorgDomein in te loggen. Wij noemen dat de SSO koppeling oftewel de 'Single Sign On' koppeling.
Hieronder een beschrijving van de mogelijkheden van de SSO koppeling.

SSO HIS-KIS

Inloggen:
Wanneer u in uw HIS bent ingelogd, kunt u via een snelkoppeling ook inloggen in Caresharing. U hoeft dan niet uw Caresharing inlognaam en wachtwoord in te vullen.
De inloggegevens voor de SSO koppeling worden verstrekt door Caresharing en moet u eenmalig in uw HIS invoeren.

Patiënt bekijken:
Wanneer u in uw HIS een patiëntenkaart heeft geopend kunt u vanuit deze patiëntenkaart direct naar dezelfde patiëntenkaart in Caresharing.

Patiënt toevoegen:
Wanneer u vanuit een patiëntenkaart in uw HIS naar Caresharing gaat en deze patiënt is nog niet in Caresharing bekend, zal u direct naar de pagina worden doorverwezen om de patiënt toe te voegen.
Het BSN zal hierbij automatisch worden overgenomen. De overige NAW gegevens, verzekeringsgegevens en de modules zult u nog wel handmatig in moeten vullen.
Deze manier van het toevoegen van patiënten kan alleen worden toegepast met 1 patiënt per keer.

SSO ZorgDomein-KIS

Inloggen:
U kunt via de 'Linkbox' van ZorgDomein inloggen in Caresharing. U hoeft dan niet bij Caresharing uw e-mailadres en wachtwoord in te vullen.
Het activeren van de SSO koppeling kan worden gedaan door Caresharing.

Patiënt bekijken:
Wanneer u bent ingelogd in uw HIS kunt u via ZorgDomein direct naar de patiëntenkaart in Caresharing.

Patiënt toevoegen:
Wanneer u via ZorgDomein patiënten toevoegt aan Caresharing zullen alle al bekende NAW gegevens automatisch worden ingevuld. Het BSN en de module moeten nog wel handmatig worden ingevuld.
Deze manier van het toevoegen van patiënten kan alleen worden toegepast met 1 patiënt per keer.