Hoe beoordeel ik fundusfoto's?

Let op: deze handleiding is alleen geldig voor fundusbeoordelaars en oogartsen die werken in de fundusmodule in Caresharing Chronic.

In Caresharing kunt u als fundusbeoordelaar fundusfoto's beoordelen. De uitslag komt dan automatisch beschikbaar voor de huisarts en POH. In deze handleiding leest u hoe dit werkt.

Patiënt openen

1. Klik op 'Fundus'
  2. Kies voor 'Niet beoordeeld' om een lijst van patiënten te zien waarvoor u nog een beoordeling moet invullen.

Klik vervolgens op de naam van een patiënt om de patiëntenkaart te openen.

Beoordeling invullen

Vul de beoordeling in. Klik vervolgens op 'Bewaar'

Uitslagen komen automatisch beschikbaar onder 'Fundus en To-do's' in de accounts van de huisartsenpraktijk.

Julián Posada -