Hoe beoordeel ik fundusfoto's?

Let op: deze handleiding is alleen geldig voor fundusbeoordelaars en oogartsen die werken in de fundusmodule in Caresharing Chronic.

In Caresharing kunt u als fundusbeoordelaar fundusfoto's beoordelen. De uitslag komt dan automatisch beschikbaar voor de huisarts en POH. In deze handleiding leest u hoe dit werkt.

Patiënt openen

1. Klik op 'Fundus'
  2. Kies voor 'Niet beoordeeld' om een lijst van patiënten te zien waarvoor u nog een beoordeling moet invullen.

Klik vervolgens op de naam van een patiënt om de patiëntenkaart te openen.

Beoordeling invullen

Vul de beoordeling in.

U kunt hier ook advies kwijt.

Binnen de advies opties kunt u er 1 aanvinken. 'Ander advies' kunt u optioneel hier nog bij aanvinken.

Klik vervolgens op 'Bewaar'

Uitslagen komen automatisch beschikbaar onder 'Fundus en To-do's' in de accounts van de huisartsenpraktijk.