Hoe maak ik als betrokkene een account aan?

Wanneer u wordt betrokken bij een board, krijgt u automatisch een e-mailnotificatie toegestuurd vanuit cBoards. In deze handleiding leest u hoe u vervolgens een account aanmaakt om toegang te krijgen tot cBoards.

Openen e-mailbericht

Stap 1. Klik op de knop ‘Aanmelden’.

Invullen gegevens

Stap 2. In het aanmeldformulier vult u uw gegevens in voor het aanmaken van een cBoards account.

Na het aanmaken van uw account, heeft u direct toegang tot de cBoards applicatie en het board waarvoor u bent uitgenodigd.