Hoe moet ik inloggen?

Wanneer u wilt inloggen in cBoards gaat u naar home.caresharing.eu.

Invoeren e-mailadres en wachtwoord

Stap 1. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.

Stap 2. Klik op ‘Inloggen’.

2-factor authenticatie

Om veiligheidsredenen dient u de 2-factor authenticatie te doorlopen.

Stap 3. U wordt gebeld door een Nederlands 020-nummer of door een Amerikaans +1(786)-nummer op het telefoonnummer dat u bij Caresharing heeft geregistreerd. Neem uw telefoon op en voer het getal dat op uw computerscherm verschijnt in op uw telefoon. U bent nu ingelogd in de cBoards applicatie.

NB. Toetst u het getal op uw computerscherm a.u.b. pas in op het moment dat u aan de telefoon een stem hoort.

Authenticatie mislukt

Indien het inloggen met de 2-factor authenticatie is mislukt, klikt u op ‘Bel opnieuw’.

U wordt dan nogmaals gebeld. Hier zijn hier géén kosten aan verbonden. Toets het nieuwe getal op uw computerscherm in op uw telefoon.

Wanneer u wederom problemen ervaart bij het inloggen met de 2-factor authenticatie, neemt u dan a.u.b. contact op met ons Customer Care afdeling.