Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Als gebruiker van cBoards heeft u de mogelijkheid om meerdere persoonlijke instellingen te doen. In deze handleiding leest u hoe u uw wachtwoord wijzigt.

NB. Wanneer u uw wachtwoord wilt wijzigen, dient u ingelogd te zijn.

Wijzigen wachtwoord

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Instellingen’.

Creëren van nieuwe wachtwoord

Stap 2. Klik op ‘Wachtwoord’.

Stap 3. Creëer een nieuw wachtwoord en klik op ‘Bewaar’.

NB. Om uw oude wachtwoord te wijzigen, dient u een nieuw wachtwoord te creëren dat bestaat uit minimaal drie woorden. Dit is van belang vanwege veiligheids- en privacy redenen.

Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u deze zelf opnieuw instellen.

Klik hier als u wilt weten wat u kunt doen als u uw wachtwoord bent vergeten.