Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Als gebruiker van cBoards heeft u de mogelijkheid om meerdere persoonlijke instellingen te doen. In deze handleiding leest u hoe u uw wachtwoord wijzigt.

NB. Wanneer u uw wachtwoord wilt wijzigen, dient u ingelogd te zijn.

Wijzigen wachtwoord

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Instellingen’.

Creëren nieuw wachtwoord

Stap 2. Klik in het linker menu op ‘2-Factor Instellingen’.

Stap 3. Wijzig uw wachtwoord. Let daarbij goed op de instructies en criteria waaraan het wachtwoord moet voldoen/.

Stap 4. Klik op ‘Bewaar’.

NB. Om uw oude wachtwoord te wijzigen, dient u een nieuw wachtwoord te creëren dat bestaat uit minimaal drie woorden. Dit is van belang vanwege veiligheids- en privacy redenen.

Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u deze zelf opnieuw instellen.

Klik hier als u wilt weten wat u kunt doen als u uw wachtwoord bent vergeten.