Op basis waarvan word ik gefactureerd?

Alleen indien u als organisatie een cBoards Premium organisatieabonnement heeft, kunt u worden gefactureerd. U wordt gefactureerd op basis van het aantal unieke gebruikers met een cBoards Premium account binnen uw organisatie. Het gaat hierbij uitsluitend om zorgprofessionals die deel uitmaken van tenminste één Organisatieteam dat boards mag initiëren.

NB. Indien u als organisatie een cBoards Basic organisatieabonnement hebt, is het gebruik van cBoards gratis en ontvangt u geen factuur.

 

Maandelijkse abonnementskosten

Berekening van uw maandelijkse abonnementskosten:

Aantal unieke gebruikers binnen uw organisatie met een cBoards Premium account dat deel uitmaakt van tenminste één Organisatieteam dat boards mag initiëren x Prijs per cBoards Premium gebruikersaccount (zie kortingstabel)*

*De prijs van een cBoards Premium organisatieaccount hangt af van het totaal aantal cBoards Premium accounts dat uw organisatie in betreffende maand afneemt.

 

Factuurgegevens

Afschrijvingen vinden maandelijks plaats middels automatische incasso in de vorm van een vooruitbetaling voor de daaropvolgende maand. Uw historische factuurgegevens en eerstvolgende factuur kunt u vinden in uw organisatieprofiel.

 

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto of initialen en klik op 'Organisatie / teams'.

 

Stap 2. Klik op de button 'Organisaties' en vervolgens op de gewenste organisatie voor het inzien van de factuurgegevens.

 

Stap 3. Klik op 'Facturen'.

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen