Kan ik mijn rekeningnummer wijzigen?

Ja, als Organisatie admin kunt u altijd het rekeningnummer van uw organisatie wijzigen. De eerstvolgende factuur wordt dan afgeschreven van het nieuwe rekeningnummer.

Hieronder ziet u hoe u het rekeningnummer van uw organisatie wijzigt.

Openen overzicht

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Team / Organisatie’.

Wijzigen betaalgegevens

Stap 2. Open de pagina van uw organisatie in de linker kolom

Stap 3. Klik op ‘Wijzig betaalgegevens’

Machtiging cBoards

Stap 4. Kies de bank van uw nieuwe rekeningnummer

Stap 5. Doorloop de Mollie Payments betalingsprocedure om rekeningwijziging te voltooien

Het betaalsysteem herkent uw betaalgegevens en linkt deze automatisch aan uw cBoards account.