Hoe wijzig ik een organisatieabonnement?

Wanneer u uw praktijk/ zorginstelling (organisatie) inschrijft voor cBoards, kiest u een cBoards Basic of Premium organisatieabonnement. Het gekozen abonnement kunt u na de inschrijving altijd aanpassen.

Openen overzicht

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Team / Organisatie’.

Wijzigen organisatieabonnement

Stap 2. Ga naar de pagina van uw organisatie in de linker kolom.

Stap 3. Klik op het gewenste organisatieabonnement rechts in uw scherm.

Wijziging voltooien

Wijzigen van cBoards Premium naar cBoards Basic abonnement

Wanneer u verandert van een cBoards Premium abonnement naar een cBoards Basic abonnement, hoeft u géén betalingsprocedure te doorlopen om de abonnementswijziging te voltooien.

Stap 4. Klik op ‘Verander abonnement’.

Wijzigen van cBoards Basic naar cBoards Premium abonnement

Wanneer u verandert van een cBoards Basic abonnement naar een cBoards Premium abonnement, dient u een betalingsprocedure te doorlopen om de abonnementswijziging te voltooien.

Stap 4. Klik op ‘Verander abonnement’.

Klik hier als u meer wilt weten over de verschillende abonnementstypen.

Stap 5. Kies de bank van uw nieuwe rekeningnummer

Stap 6. Doorloop de Mollie Payments betalingsprocedure om de abonnementswijziging te voltooien

Het betaalsysteem herkent uw betaalgegevens en linkt deze automatisch aan uw cBoards account.