Hoe voeg ik een nieuwe patiënt toe?

Wanneer u een board wilt initiëren voor een nieuwe patiënt, dient u eerst deze patiënt toe te voegen aan cBoards. In deze handleiding leest u hoe u dit doet.

Toevoegen van nieuwe patiënt

Stap 1. Klik op ‘+ Board’.

Stap 2. Klik op ‘Voeg nieuwe patiënt toe’

Kies Organisatieteam & vul BSN in

Stap 3. Kies het Organisatieteam waar de patiënt aan toe moet worden gevoegd.

NB. Het Organisatieteam kan een volledige praktijk/ zorginstelling (organisatie) zijn, indien een organisatie uit slechts één Organisatieteam bestaat.

Stap 4. Vul het BSN-nummer van de patiënt in en klik op ‘Enter’.

Er wordt nu gecontroleerd of de patiënt al bekend is bij een Organisatieteam van een praktijk/ zorginstelling in Caresharing. Wanneer dit niet het geval is, kunt u verder gaan met stap 5.

NB. Indien de patiënt al bekend is, dan kunt u hem/haar vinden via de linker kolom.

Nieuwe patiëntgegevens

Wanneer de patiënt nog niet bekend is bij Caresharing, wordt u gevraagd de overige gegevens van de patiënt in te vullen.

Stap 5. Vul de overige gegevens van de patiënt in.

Stap 6. Klik op ‘Bewaar’.

U kunt nu één of meerdere boards toevoegen. Als u meer wilt weten over de verschillende board thema’s, kunt deze vinden onder de handleidingssectie ‘Gebruik van een board’.

Klik hier als u wilt weten hoe u een board start.