Hoe verlaat ik een board?

Wanneer u geen deelnemer meer wilt zijn binnen een board, kunt u dit board verlaten. In deze handleiding leest u hoe u een board verlaat.

NB. Indien u de initiator bent van het board kunt u deze niet verlaten.

Openen board opties

Stap 1. Klik op de knop met het pijltje rechts bovenin uw scherm.

Verlaten board

Stap 2. Klik op de knop met het ‘uitgang’-icoontje om het board te verlaten.

Stap 3. Klik op 'OK'.

U bent nu geen deelnemer meer binnen het board. U bent dan ook niet meer zichtbaar voor andere deelnemers binnen het board door middel van uw profielfoto. Tevens worden alle betrokkenen van het board middels logging op de hoogte gesteld.

NB. Wanneer uw Organisatieteam of Team betrokken is bij het board kunt u op een later tijdstip weer deelnemen aan het board.

Klik hier als u wilt weten hoe u kunt deelnemen aan een board.