Wat is het verschil tussen een cBoards Premium en Basic organisatieabonnement?

Wanneer u uw praktijk/zorginstelling (organisatie) wilt inschrijven voor cBoards, kunt u kiezen uit een cBoards Basic of Premium organisatieabonnement.

U kiest als organisatie voor een Premium organisatieabonnement wanneer u één of meerdere gebruikers binnen uw organisatie in staat wilt stellen boards te initiëren.

Hieronder vindt u de verschillen tussen een cBoards Premium en Basic organisatieabonnement.

Verschillen cBboards Basic en Premium organisatieabonnement

cBoards Premium organisatieaccount cBoards Basic organisatieaccount

€19,99

Per zorgprofessional, per maand

€0

Per zorgprofessional, per maand

Organisatieteams en Teams aanmaken Teams aanmaken
Ongelimiteerd boards initiëren Géén boards initiëren
Korting bij meerdere zorgprofessionals

Overeenkomsten tussen beide abonnementen:

• Maandelijks opzegbaar
  • Afgesloten per organisatie
  • NEN7510 en ISO27001 certificering
  • Uitgebreide customer care service

Klik hier als u wilt weten wat het verschil tussen een cBoards Premium en Basic gebruikersaccount is.