Wanneer ontvang ik mijn eerste factuur?

Het cBoards Premium organisatieabonnement is de eerste maand na verificatie en goedkeuring van uw organisatie door Caresharing gratis. U ontvangt uw eerste factuur daarom ook pas één maand na dat moment. Daarna zal maandelijks een automatische incasso en facturatie plaatsvinden. De kosten die in rekening worden gebracht zijn een vooruitbetaling voor de daaropvolgende maand.  

NB.

  • Indien u een voucher heeft gebruikt bij het afsluiten van en cBoards Premium organisatieabonnement, ontvangt u uw eerste factuur mogelijk later. 

  • U wordt alleen gefactureerd wanneer uw organisatie gebruikers met een cBoards Premium account heeft. Het gaat hierbij uitsluitend om gebruikers die deel uitmaken van tenminste één Organisatieteam dat boards mag initiëren.

Factuurgegevens

Afschrijvingen vinden maandelijks plaats middels automatische incasso in de vorm van een vooruitbetaling voor de daaropvolgende maand. Uw historische factuurgegevens en eerstvolgende factuur kunt u vinden in uw organisatieprofiel.

 

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto of initialen en klik op 'Organisatie / teams'.

 

Stap 2. Klik op de button 'Organisaties' en vervolgens op de gewenste organisatie voor het inzien van de factuurgegevens.

 

Stap 3. Klik op 'Facturen'.

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen