Wanneer ontvang ik mijn eerste factuur?

Het cBoards Premium organisatieabonnement is de eerste maand na verificatie en goedkeuring van uw organisatie door Caresharing gratis. U ontvangt uw eerste factuur daarom ook pas één maand na dat moment. Daarna zal maandelijks een automatische incasso en facturatie plaatsvinden. De kosten die in rekening worden gebracht zijn een vooruitbetaling voor de daaropvolgende maand.

NB.

• Indien u een voucher heeft gebruikt bij het afsluiten van en cBoards Premium organisatieabonnement, ontvangt u uw eerste factuur mogelijk later.
  • U wordt alleen gefactureerd wanneer uw organisatie gebruikers met een cBoards Premium account heeft. Het gaat hierbij uitsluitend om gebruikers die deel uitmaken van tenminste één Organisatieteam dat boards mag initiëren.

Factuurgegevens

Afschrijvingen vinden maandelijks plaats middels automatische incasso in de vorm van een vooruitbetaling voor de daaropvolgende maand. Uw historische factuur gegevens en eerstvolgende factuur kunt u vinden in uw organisatieprofiel.

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Team / Organisatie’.

Stap 2. Open de pagina van uw organisatie in de linker kolom.

Stap 3. Klik op 'Facturen'.