Hoe betrek ik een Organisatieteam of Team bij een board?

Wanneer u een Organisatieteam of Team wilt betrekken bij de zorg van een patiënt, kunt u dit doen per board. U voegt dan het Organisatieteam of Tem toe aan het betreffende board. In deze handleiding leest u hoe u dit doet.

Boards overzicht

Stap 1. Klik op de naam van de patiënt in de linker kolom om het boards overzicht te openen.

Stap 2. Open het board waarbij een Organisatieteam of Team wilt betrekken, of maak eerst een nieuw board aan om vervolgens de individuele zorgprofessional bij dat board te betrekken.

Klik hier als u wilt weten hoe u een board start.

Organisatieteam of Team betrekken bij een board

Stap 3. Klik op ‘+’ rechts bovenin.

Toestemming patiënt

Stap 4. Het is van belang dat u toestemming heeft van de patiënt om zijn medische gegevens te delen. Indien u daar zeker van bent, klik op ‘OK’.

Toevoegen aan board

Stap 5. Klik op ‘Zorgverlener(s)’.

Stap 6. Zoek het Organisatieteam of Team op naam via de zoekbalk. De zoekopdracht kunt u verder specificeren door een plaats en/of beroep in te voeren. Wanneer het Organisatieteam of Team de optie ‘Zichtbaar in adresboek’ aan heeft staan, zal deze zichtbaar zijn in de lijst.

Stap 7. Klik op ‘Selecteer’.

Stap 8. Klik op ‘Voeg toe aan board’.

Het Organisatieteam of Team zal nu toegevoegd worden aan het board of wanneer geen van de Teamleden van het Organisatieteam of Team zijn status op ‘Beschikbaar’ heeft staan, eerst een e-mail ontvangen met daarin uw uitnodiging om deel te nemen aan het board.