Waar vind ik binnen cBoards mijn notificaties terug?

Wanneer u notificaties ontvangt binnen cBoards kunt u deze terugvinden door middel van de rode bolletjes bij de desbetreffende onderdelen.

In elke notificatie met een rood bolletje staat een cijfer dat aangeeft hoeveel nieuwe ongelezen berichten het desbetreffende onderdeel bevat. Een voorbeeld is als u bij een board het cijfer ‘2’ ziet staan, wat betekent dat u 2 ongelezen chatberichten of logging berichten heeft binnen dit board.

Waar_vind_ik_binnen_cBoards_mijn_notificaties_terug__.png

Mobiele App

Op een mobiel device zijn er twee verschillende notificaties:

  1. Notificatie waarbij een pop-up in het scherm verschijnt

  2. Notificatie waarbij het cijfer op het icoon van de cBoards App wordt verhoogd of verlaagd

Screenshot_20210209-135201_One_UI_Home.jpgScreenshot_20210209-125656_One_UI_Home.jpg

Bij een nieuwe notificatie (bijvoorbeeld een nieuw bericht in de chat of wanneer u wordt betrokken bij een nieuw board) ontvangt u zowel een pop-up bericht en zal het cijfer op het icoon van de cBoards App toenemen.

Zodra het een notificatie betreft waardoor het totaal aantal afneemt, zal enkel het cijfer op het icoon van de cBoards App afnemen. Dit is het geval wanneer bijvoorbeeld een board met een ongelezen bericht wordt verwijderd of wanneer berichten al op de webversie van cBoards zijn geopend.

Het cijfer in de rode bolletjes in de webversie zal hierdoor hetzelfde zijn als het cijfer op het icoon van de cBoards App.

Lees hier hoe u de notificatie instellingen aanpast op uw mobiele device.

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen