Kan ik een zorgthema aanvragen bij en co-creëren met Caresharing?

Ja, wanneer u het door u gewenste zorgthema cq. type board niet in de cBoards bibliotheek kunt vinden, dan kunt bij ons het betreffende zorgthema aanvragen en gezamenlijk met ons vormgeven. Samen met ons werkt u door middel van co-creatie aan uw eigen oplossing. In deze handleiding leest u hoe u bij ons een nieuw zorgthema aanvraagt.

Invullen aanvraagformulier  

Via https://www.caresharing.com/co-creatie kunt u een webformulier invullen voor het aanvragen van een zorgthema dat u graag in de cBoards bibliotheek beschikbaar zou willen hebben.

Screenshot_2020-11-04_at_11.32.16.png

Stap 1. Vul het aanvraagformulier in.

Stap 2. Klik op ‘Versturen’.

Openen e-mail bevestiging

Screenshot_2020-11-04_at_11.35.19.png

Nadat u het aanvraagformulier heeft verstuurd, ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging van uw aanvraag. Uw aanvraag wordt vervolgens door ons in behandeling genomen. Binnen twee weken nemen wij contact met u op om u te informeren over de vervolgstappen.

Wie worden betrokken bij de ontwikkeling van een board?

Een zorgthema cq. board wordt in co-creatie vormgegeven in samenwerking met u, andere relevante zorgprofessionals, patiënten en/of informele zorgverleners. Welke partijen betrokken zullen worden, hangt af van het gewenste zorgthema en waarvoor het zal worden ingezet.

Duur ontwikkelingsproces

Afhankelijk van de complexiteit en omvang van het board, vereist het proces van vormgeven ca. 2 à 3 werksessies en/of feedbackrondes. De totale doorlooptijd van de ontwikkeling van een board is gemiddeld 3 à 4 weken vanaf de start van de vormgeving.

NB. Een zorgthema wordt altijd zo vormgegeven dat het board landelijk kan worden gebruikt door alle cBoards gebruikers.

 

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen