Hoe archiveer of verwijder ik een board?

Wanneer u een board geïnitieerd heeft, heeft u de mogelijkheid om het betreffende board te archiveren of te verwijderen.

Archiveren – Vanaf het moment dat een board is gearchiveerd, kunnen alle betrokkenen de medische gegevens van de patiënt niet meer inzien. Het is nog wel mogelijk om te communiceren in de chat van het board. Een gearchiveerd board kan altijd geactiveerd worden, waarna de medische gegevens weer voor alle betrokkenen zichtbaar zijn.

Verwijderen – Wanneer een board is verwijderd, betekent dit dat het board definitief niet meer beschikbaar is. Alle betrokkenen (inclusief de initiator van het board) kunnen de medische gegevens van de patiënt niet meer inzien en niet meer communiceren in de chat van het board. Een verwijderd board kan niet meer geactiveerd worden.

In deze handleiding leest u hoe u als initiator van een board een board kunt archiveren of verwijderen.

Boards overzicht

Boards_overzicht_van_patie_nt_openen.png

Stap 1. Klik op de naam van de patiënt in de linker kolom om het boards overzicht te openen.

Stap 2. Open het board dat u wilt archiveren of verwijderen.

Openen board opties

Hoe_archiveer_of_verwijder_ik_een_board__2_.png

Stap 3. Klik op het pijltje naar beneden rechts bovenin uw scherm.

Archiveren/ verwijderen board

Hoe_archiveer_of_verwijder_ik_een_board__1.png

Stap 4. Klik op het doos-icoontje om het board te archiveren. Of klik op het prullenbak- icoontje om het board te verwijderen.

 

Sanne Wink -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen