Wat kan ik zien in een chat in een board?

Wanneer u deelneemt aan een board, heeft u toegang tot de daaraan gekoppelde chat (de chat in dat board). In deze chat ziet u alle communicatie die tot dan toe heeft plaatsgevonden tussen de deelnemers binnen het betreffende board. Ook ziet u in de chatfunctionaliteit van een board de logging van deelnemers m.b.t. de uitnodiging, acceptatie, deelname, verlating en verwijdering van individuen, Teams en/of Organisatieteams. 

Wanneer een deelnemer binnen een board persoonlijk getagd is door een andere deelnemer, dan ziet u de naam van deze deelnemer dikgedrukt staan in het betreffende chatbericht.

Functies die voor alle type chats (Messenger én Board) van toepassing zijn:

  • U kunt de functie van de ‘Enter’ toets instellen. Door het vinkveld onder in de chat ‘aan’ te zetten, zullen uw berichten direct verzonden worden bij het indrukken van de ‘Enter’ toets. Als u dit vinkveld ‘uit’ zet, kunt u met ‘Enter’ een nieuwe regel beginnen. Uw instelling zal worden onthouden.
  • U kunt zien wanneer en op welk tijdstip berichten verzonden zijn. 
  • U kunt van andere gebruikers in de chat zien welke berichten ze hebben gelezen. Hun avatar zal klein zichtbaar zijn achter het laatste bericht dat ze hebben gezien. Dit met uitzondering van uw eigen avatar, en de avatar van de persoon die het laatste bericht geplaatst heeft. Patiënten en informele zorgverleners kunnen dit niet zien.
  • U kunt afbeeldingen toevoegen aan de chat. Door onder in de chat op het afbeelding icoontje te klikken, komt u in uw eigen bestanden. Hier kunt u de gewenste afbeelding kiezen en uploaden in de chat. Afbeeldingen van anderen kunt u downloaden en opslaan in uw eigen bestanden. Afbeeldingen kunt u vergroten door op de afbeelding te klikken. 
  • U kunt een pagina link invoegen die geopend kan worden in een nieuw browser tabblad
  • Berichten die langer zijn dan vier regels kunt u uitvouwen door op ‘Toon meer’ te klikken. Berichten kunnen tot 1024 tekens bevatten.

LET OP: 

Alle deelnemers binnen een board zien ook de historie van alle chatberichten binnen het betreffende board.

Klik hier als u meer wilt weten over de logging in cBoards.

 

Sanne Wink -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen