Hoe kan ik mijn individuele beschikbaarheid instellen?

 

Wanneer u niet beschikbaar (of afwezig) bent, kunt u dit via uw ‘Status’ aangeven. De individuele beschikbaarheidsstatus is zichtbaar voor andere zorgprofessionals in o.a. hun persoonlijke favorietenlijst en in het adresboek van cBoards. Via uw status laat u zien of u als individu betrokken kunt worden bij een board. Het is ook mogelijk om aan te geven dat u niet zichtbaar wilt zijn in persoonlijke favorietenlijsten en in het adresboek van cBoards. Uw individuele status heeft geen invloed op uw status binnen een Organisatieteam of Team waar u mogelijk onderdeel van uitmaakt. 

In deze handleiding leest u hoe u uw individuele beschikbaarheidsstatus kunt instellen.

 

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto of initialen en klik op 'Status'.

 

Stap 2. Voeg een algemeen statusbericht in. Hiermee kunt u een tijdelijke status (middels vrije tekst) laten zien op de plekken waar u zichtbaar bent. Dit is zowel in het adresboek (individueel of als onderdeel van een Organisatieteam of Team) of als u bent toegevoegd aan een board of Messenger. U kunt hier bijvoorbeeld aangeven als u een periode op vakantie bent en welke periode dat dan is. Middels een oranje uitroepteken is zichtbaar dat u een statusbericht heeft geplaatst.  

 

Stap 3. Stel uw individuele status in het adresboek in. Hiermee bepaalt u of andere zorgverleners u persoonlijk bij een board of een chat kunnen betrekken. 

 

Stap 4. Klik op ‘Bewaar’.

NB. U kunt slechts één algemeen statusbericht ingeven. Het is niet mogelijk om verschillende statusberichten op verschillende niveaus in te geven (op individueel niveau en op teamniveau). Het is wel mogelijk om voor het gehele team op teamniveau een status in te geven. 

Klik hier als u wilt weten hoe u een statusbericht op teamniveau instelt.

 

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen