Hoe kan ik mijn individuele beschikbaarheid instellen?

Wanneer u niet beschikbaar (of afwezig) bent, kunt u dit via uw ‘Status’ aangeven. Deze individuele beschikbaarheidsstatus is zichtbaar voor andere zorgprofessionals in het adresboek van cBoards en laat zien of u als individu betrokken kunt worden bij een board. In deze handleiding leest u hoe u uw individuele beschikbaarheidsstatus kunt instellen

Openen status

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Status’.

Instellen individuele beschikbaarheid

Stap 2. Stel uw individuele beschikbaarheidsstatus in en voeg indien gewenst een statusbericht toe.

Stap 3. Klik op ‘Bewaar’.