Hoe kan ik mijn beschikbaarheid binnen een Organisatieteam of Team instellen?

Wanneer u niet beschikbaar (of afwezig) bent, kunt u dit per Organisatieteam of Team aangeven. Deze beschikbaarheidsstatus is zichtbaar voor andere zorgprofessionals in het adresboek van cBoards en laat zien of u als Organisatieteamlid of Teamlid betrokken kunt worden bij een board. In deze handleiding leest u hoe u uw beschikbaarheidsstatus binnen een Organisatieteam of Team op twee manieren kunt instellen.

1. Openen status

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Status’.

Instellen status binnen Organisatieteam of Team

Stap 2. Stel uw beschikbaarheid in bij een Organisatieteam of Team en voeg indien gewenst een statusbericht toe.

Stap 3. Klik op ‘Bewaar’.

2. Openen overzicht.

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Team / Organisatie’.

Instellen status binnenin Organisatieteam of Team

Stap 2. Klik in de linker kolom op ‘Organisatieteam/ Teams’.

Stap 3. Klik op uw profielfoto binnen het betreffende Organisatieteam of Team waarvoor u uw beschikbaarheidsstatus wilt instellen.

Stap 4. Stel uw beschikbaarheid in en voeg indien gewenst een statusbericht toe.

Stap 5. Klik op ‘Bewaar’.