Persoonlijke e-mail voor patiënt zonder cBoards account

Wanneer u een patiënt die nog geen cBoards account heeft, wilt gaan uitnodigen of heeft uitgenodigd voor cBoards, dan kunt u onderstaande e-mail gebruiken om hem persoonlijk te informeren dat u dit zojuist heeft gedaan of gaat doen.

Het enige wat u hoeft te doen is onderstaande tekst kopiëren. Vervolgens voegt u de naam van de patiënt en uw eigen naam in op de opengelaten plaatsen.

Persoonlijke e-mail voor patiënt
(te versturen wanneer u zorgprofessional bent)

Beste ...,

Ik werk met de handige softwareapplicatie ‘cBoards’. Deze applicatie wordt ontwikkeld door de ervaren Nederlandse ICT-leverancier Caresharing BV. cBoards is dan ook volledig veilig en AVG-proof! En… een cBoards account is voor u helemaal gratis!

U zult/heeft reeds een automatische e-mail ontvangen vanuit cBoards die u vraagt een cBoards account aan te maken. Deze e-mail wordt namelijk direct verstuurd nadat ik u uitgenodigd heb om deel te nemen aan een ‘board’. Dit board is een door mij, of andere zorgprofessional die betrokken is bij uw zorg, speciaal voor u aangemaakt dossier. In dit board kan iedereen die betrokken is bij dit dossier uw medische data 24/7 registreren en inzien, maar ook heel laagdrempelig met elkaar communiceren via chat.

Wanneer u cBoards gebruikt kunt u 1. Actief participeren in uw eigen zorgproces 2. Bent u altijd op de hoogte van wat er speelt en 3. Heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen medische gegevens die geregistreerd zijn binnen uw board. Daarnaast kunt u middels de chat in uw dossier nauw contact onderhouden met alle betrokkenen. Wanneer u graag een familielid, een andere mantelzorger of vrijwilliger wilt uitnodigen bij uw dossier, dan is ook dat mogelijk. U heeft hierin zelf de regie!

cBoards ondersteunt dus multidisciplinaire samenwerking binnen de zorg. In cBoards kunnen alle zorgprofessionals binnen Nederland met elkaar samenwerken, hierbij zijn zij niet beperkt tot een specifieke beroepsgroep of een geografisch gebied. Zij kunnen echt met iedereen samenwerken, zelfs met teams van professionals.

Mocht u meer willen weten over cBoards, ga dan naar de Caresharing website www.caresharing.com/cboards of naar hun algemene supportpagina support.caresharing.nl voor handleidingen of het invullen van een webformulier. Ook kunt u altijd hun Customer Care afdeling telefonisch benaderen via 020-2149222, deze is geopend op werkdagen van 08:00 t/m 17:30 uur.

Ik ontmoet u graag online in uw board!

P.S. De automatische e-mail wordt verstuurd vanuit het e-mailadres no-reply@caresharing.eu. Controleer dan ook aub even uw junkmail/spambox, aangezien de e-mail ook daar terecht zou/heeft kunnen komen.

Met vriendelijke groeten,

….

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen