Minimale en aanbevolen systeemeisen voor goed gebruik cBoards

Browser:
De beste browsers om cBoards op te laten draaien zijn Google Chrome en Firefox. Andere webbrowsers kunnen ervoor zorgen dat cBoards minder goed functioneert. Tevens is het aan te raden om altijd te werken met de meest recente versies van een webbrowser.

De onderstaande tabel geeft de systeemeisen weer die Caresharing adviseert aan gebruikers. Deze eisen zijn verdeeld in twee categorieën:

Minimale eisen: Dit zijn de minimale eisen om veilig en comfortabel in cBoards te kunnen werken. Als uw systeem niet aan deze voorwaarden voldoet, kan Caresharing in sommige gevallen geen hulp bieden als er problemen optreden, bijvoorbeeld met de weergave van informatie. Daarnaast zijn oudere browsers en besturingssystemen niet goed meer beveiligd, waardoor uw gegevens mogelijk niet voldoende worden beschermd.

Aanbevolen eisen: Door uw systeem te laten voldoen aan moderne standaarden kunt u beter in cBoards werken. Dit heeft voornamelijk invloed op de snelheid van de applicatie. Wanneer u problemen ondervindt met de snelheid van cBoards adviseren wij u zaken in te richten volgens onderstaande aanbevolen eisen.

Minimale eisen

Aanbevolen eisen

Besturingssysteem

Windows: Vista Service pack 2
Mac: OSx versie 10.9

Windows: 7 of hoger

Mac: OSx 10.10 of hoger

Werkgeheugen

2 GB

4 GB of meer

Schermresolutie

1024 x 768

1280 x 1024 of hoger

Internetverbinding

Breedband, downloadsnelheid 10 MB en uploadsnelheid 2 MB

Breedband, downloadsnelheid 20 MB en uploadsnelheid 3 MB

Browser

Google Chrome

Firefox

Internet Explorer 9

Microsoft Edge

Safari 7

Google Chrome

Firefox

Internet Explorer 11 of hoger

Microsoft Edge

Safari 8

Internetsnelheid testen

Via http://www.speedtest.net/nl kunt u de snelheid van uw internetverbinding testen.