Wie kan (medische) data inzien en registreren?

In dit artikel leest u (op hoofdlijnen) over de mogelijkheden rondom het inzien en registreren van (medische) data in cBoards.

Binnen alle betrokken boards kunt u per template en voor de chatfunctionaliteit zien wat uw rechten zijn wat betreft het inzien en registreren van (medische) data. Er zijn drie verschillende mogelijkheden:

1. Geen toegang: U heeft geen toegang tot dit template.
  2. Alleen inzage: U kunt alleen de informatie bekijken, en niets zelf registreren, aanpassen of verwijderen.
  3. Inzage en registratie: U kunt informatie bekijken, registreren, aanpassen en verwijderen.

U kunt zien welke rechten u heeft door middel van het slotje dat binnen het board te zien is.

Stap 1. Klik op het board van uw patiënt.

Stap 2. Klik op het slotje bovenin uw scherm.

Op uw scherm verschijnt nu een overzicht met hierin de rechten per type gebruiker voor elk template binnen het board.

Stap 3.  U kunt nogmaals per template bekijken wat uw rechten zijn door op het slotje achter de naam van het template te klikken.

NB. Wanneer zowel u als zorgprofessional, de patiënt en informele zorgverlener data kunnen inzien en registreren in een template, komt het slotje niet in uw scherm te staan.

LET OP: De rechten voor een template voor een bepaald type gebruiker kunnen alleen gewijzigd worden door het initiërende organisatieteam.

NB. Wanneer u geen toegang heeft tot de chat binnen het board, ontvangt u ook geen notificaties wanneer er nieuwe berichten zijn.