Hoe werkt 2-factor authenticatie?

De 2-factor authenticatie is een extra beveiligingslaag om uw account goed te beveiligen. Met de 2-factor authenticatie beschermt u uw account met zowel uw wachtwoord als uw telefoon.

Hoe werkt het?

U gaat naar de inlogpagina home.caresharing.eu en voert uw e-mailadres en wachtwoord in. Vervolgens wordt u gebeld door een Nederlands 020-nummer of door een Amerikaans +1(786)-nummer op het telefoonnummer dat u ingesteld heeft staan en daarmee gekoppeld is aan uw account. U neemt op en toetst het cijfer dat nu op uw computerscherm te zien is, in op uw telefoon.

NB. Toetst u dit getal a.u.b. pas in op het moment dat u aan de telefoon een stem hoort.

Klik hier als u wilt weten wat 2-factor authenticatie is.

Klik hier als u wilt weten hoe u de 2-factor authenticatie activeert.